Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktuality

Benefiční koncert pro Nadaci Malý Noe

Autor: Administrator. Čtvrtek 18. října 2012.

2.11.2012 se uskuteční benefiční koncert pro Nadaci Malý Noe za účasti Moravské filharmonie, Václava Hudečka, Jiřího Stivína a Cameraty Moravie. Více informací ZDE.

 

Pozvánka na promítání filmu "Mě přinesl čáp"

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 27. září 2012.

plakat-olomoucDne 24. 10. 2012 od 17.00 hodin se v budově Přírodovědecké fakulty UPOL (učebna 1.034) na tř. 17 listopadu uskuteční promítání filmu o výchově autistického dítěte v pěstounské rodině "Mě přinesl čáp".

Po skončení filmu bude následovat beseda s autorem.

Vstupné dobrovolné.

Plakát ke stažení ZDE.

 

Malá liška – Aktivity v říjnu 2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 23. září 2012.

Read more9. října: Posed - setkání členů a příznivců

Místo konání: Klub pro seniory, Javoříčská 2 (naproti vazební věznice, tram 1, 4, 6, 7)

Začátek: 18:00

Od září se naši členové a příznivci scházejí v nových prostorách v centru města. Přijďte se dozvědět, co chystáme, jak se máme, něco si zakousnout a vypít.

celý článek

   

Skot sem, Skot tam... právě vyšly zápisky ze Skotského vandru

Autor: Redakce UNO. Pátek 07. září 2012.

cestovni denikS nástupem září vyšla útlá brožura z pera Marcely Moser, která zachytila atmosféru červencového Skotského vandru s dobrou partou, který pořádal klub přátel přírody Malá liška z Olomouce. Marcela poutavě a mnohdy s nadsázkou trefně popisuje okamžiky, na které by účastníci vandru neměli zapomenout. A pro ty, co s námi ve Skotsku nebyli, knížečka s názvem "Skot sem, Skot tam, nám už je to všechno jedno" přiblíží jak místa, která jsme viděli, tak náladu ve skupině i život místních lidí.
 
Knížku si můžete volně stáhnout ZDE.

 

Účastníci Expedice Bosko objevili kus jižní Moravy i sami sebe

Autor: Redakce UNO. Středa 29. srpna 2012.

Read morePředposlední týden prázdnin jsme s klukama a holkama z Duhy Velké Medvědice vyrazili na expedici do Boskovic. Kromě her a zábavy bylo hlavním cílem poznat okolí tohoto malého jihomoravského městečka. Proto jsme hned druhý den vyrazili na výlet do Moravského krasu. Jen jsme mrkli na dno propasti Macochy a už jsme „po červené“ spěchali objevovat historii Sloupsko-šošůvských jeskyní. Cestou jsme si samozřejmě neodpustili prohledat všechny jeskyně, na které jsme narazili. A že jich bylo.

celý článek

   

Strana 15 z 23