Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktuality

ZÁPIS ZE SCHŮZE PŘEDSEDNICTVA OLOMOUCKÉ SEKCE UNO S PRIMÁTOREM A RADOU SMOL dne 16. července 2012

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 02. srpna 2012.

Přítomni za OS UNO-OK:  Podlaha, Příborský, Šnajdrová, Kroupová, Coufal
Přítomni za Radu SmOl:  Novotný, Machová, Vlach, Doleček, Majer

Schůzi zahájila náměstkyně primátora SmOl Machová. Předseda UNO Podlaha poděkoval za čas zástupcům Rady SmOl a předal slovo předsedkyni OS UNO Šnajdrové.

celý článek

 

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA Olomoucké sekce UNO dne 30. července 2012

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 02. srpna 2012.

Přítomni:  Milada Šnajdrová, Lenka Fasnerová, Petr Coufal
Omluveni: Jana Vlčková, Jan Příborský

1) Předsednictvo OS schválilo proplacení 2 tonerů Miladě Šnajdrové ve výši 2136 Kč jako náhradu za tisk propagačních materiálů projektu SENIOŘI BEZ HRANIC (SBH).

2) Předsednictvo OS se dohodlo na uskutečnění oficiálního vyhodnocení projektu SBH.

celý článek

 

Letní škola komunikace

Autor: Administrator. Neděle 08. července 2012.

O.s.INspiro otevírá „Letní školu komunikace“ - 6 zážitkových seminářů tzv. měkkých dovedností pro širokou veřejnost, tentokrát ve 3 městech!!

Jedná se seznámení s tématy tzv. měkkých dovedností. Semináře jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a dotazy. Základní informace jsou uvedené do souvislostí mezilidského styku, doplněné o praktické využití v běžném životě.

celý článek

   

Olomoucké neziskovky na červencovém letáku do MHD

Autor: Redakce UNO. Pondělí 02. července 2012.

altOlomoucká sekce UNO opět vydala leták o aktivitách neziskového sektoru v Olomouci a okolí.

Červencovou podobu letáku si můžete stáhnout ZDE

 

Senioři bez hranic

Autor: Milada Šnajdrová. Středa 27. června 2012.

Read moreSrdečně vás zveme na Zahajovací den projektu SENIOŘI BEZ HRANIC, který připravila Olomoucká sekce Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje společně s Europe Directem k Evropskému roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity.

Během července a srpna nabídne 11 neziskových organizací, Fakulta tělesné kultury UPOL a Městská policie, své aktivity seniorům zdarma. Nabídneme celkem 36 akcí, například různé výtvarné aktivity, zážitkové semináře komunikačních dovedností, netradiční pohybové aktivity - nordic walking, cvičení s moderním náčiním, ale také výuku společenského tance. Senioři si budou moci pod vedením zkušených lektorů vyzkoušet i jízdu na in line bruslích, zúčastnit se přírodovědné a vlastivědné vycházky, prohlédnout si kamerový systém MP, vyzkoušet si pétanque a vazbu květin.

celý článek

   

Strana 17 z 23