Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktuality

Malá liška - Aktivity v červnu 2012

Autor: Redakce UNO. Pondělí 14. května 2012.

Read moreÚterý 5. června: Zplna hrdel – bude ... hudební posezení
Místo konání: Sál Nadačního fondu OKNO, Dolní nám. 38 (vchod portálem vedle Hanácké restaurace), 1. patro
Začátek: 18:00

Další ze série oblíbených hudebních večerů. Tentokrát trochu jinak.

celý článek

 

Pozvánka na seminář - „NAUČME SE ETIKETĚ“

Autor: Administrator. Neděle 13. května 2012.

O.s.INspiro otevírá nový cyklus seminářů pro širokou veřejnost, tentokrát na téma "Naučme se etiketě", a to opět v učebně InternetPoradny, Ztracená 36 v Olomouci. Na setkání se všemi zájemci se těší lektorka Milada Šnajdrová.

Rozpis seminářů a podrobné informace ZDE

 

Číslo 32 má v Rodinném háji dub Přátel přírody

Autor: Hynek Pečinka. Neděle 13. května 2012.

Read moreV sobotu 12. května využil olomoucký klub přátel přírody Malá liška nabídku sdružení Senior Activity, které nedaleko Olomouce už nějakou dobu spravuje Rodinný háj. V počasí, které nechalo spoustu bázlivých lidí doma, čekal členy klubu posílené o zájemce z řad veřejnosti pan Jiří Košík ze jmenovaného sdružení. Ten je provedl putováním od kláštera Hradisko, dnešní olomouckou Vojenskou nemocnici až k Hromovu dubu, kde se háj nachází.

celý článek

   

Přátelé přírody 5/2012

Autor: Administrator. Neděle 13. května 2012.

Páté letošní číslo bulletinu Přátelé přírody vyšlo 13. května. V úvodu informuje o zajímavé kampani (Mezinárodních) Přátel přírody o vodních biotopech. Věnuje se pokračování v cause novely zákona o ochraně ovzduší, která se zákonodárcům poněkud vymkla. Povídá si s Drahomírou Jotovovou z jabloneckého Čs. turistického sdružení Přátelé přírody. Přináší novinky z činnosti klubů naší asociace po celém Česku. Připomíná 22. květen jako Mezinárodní den biodiverzity. Přináší také informace o zbytečně dovážených potravinách a o tom, co se děje v Evropě před klíčovým Summitem Země Rio+20. Zve na několik akcí a také k účasti na mezinárodní fotografické soutěži na téma udržitelný cestovní ruch.

Bulletin Přátelé přírody stahujte ZDE

 

Přihláška za člena OLOMOUCKÉ SEKCE

Autor: Administrator. Středa 09. května 2012.

Přihlášku za člena OLOMOUCKÉ SEKCE naleznete zde.

   

Strana 19 z 23