Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Pozvánka na schůzku hasičské sekce

Autor: Redakce UNO. Středa 07. září 2011.

Vážení hasiči a hasičky, členové i nečlenové hasičské sekce UNO OK!

Na čtvrtek 15. září 2011 na 17 hodin svolávám schůzku hasičské sekce UNO. Místo schůzky - kancelář MBG Czech, Tř. Svobody 2, Olomouc, 1.patro, parkování na Kollárově nám. nebo TRAM má zastávku přímo před vchodem.

celý článek

 

RC Heřmánek hledá nové spolupracovníky

Autor: Administrator. Pondělí 19. září 2016.

Read moreRC Heřmánek hledá zájemce o následující pracovní pozice: Grafik / grafička, lektor / lektorka hudebních chvilek pro rodiče s dětmi ve věku 1-3 roky, zájemce o brigádu formou občasného hlídání dětí a hostesky ochotné zapojit se při prezentacích RC Heřmánek na nejrůznějších akcích v Olomouci a v nejbližším okolí.

celý článek

 

II.setkání mopedů se spanilou jízdou v Ludéřově

Autor: Redakce UNO. Úterý 06. září 2011.

Setkani-mopedu-Luderov-2011SDH Ludéřov zve na II.setkání mopedů se spanilou jízdou v Ludéřově, které se koná v sobotu 17. září 2011. Začátek akce je ve 13.00 hodin. Občerstvení zajištěno, hasiči se těší na Vaši účast.

Pozvánka s programem ke stažení ZDE

   

Muzejní společnost Litovelska zve na cyklovýlet s netradiční prohlídkou Novozámeckého areálu

Autor: Redakce UNO. Pondělí 12. září 2016.

cyklisté v parkuMuzejní společnost Litovelska, z. s. pořádá cyklistický výlet do jižní části Novozámeckého areálu. Akce se bude konat v neděli 18. září 2016, sraz cyklistů je ve 14.00 hodin u kostela sv. Marka v Litovli. Novozámeckým areálem účastníky provede Ing. Lenka Křesadlová, Ph. D., památkářka a zahradní architektka z Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště Kroměříž. Netradiční pojetí celého výletu a malé překvapení slibují originální zážitek. Předpokládaný návrat do Litovle bude mezi 16. a 17. hodinou. Akce se koná za každého počasí, vstupné je dobrovolné.

 

Ve Smetanových sadech soutěžili mladí hasiči

Autor: Redakce UNO. Úterý 06. září 2011.

Read moreSmetanovy sady v Olomouci patřily v sobotu 3. září 2011 mladým hasičům. Ti se zde sjeli na V. ročník tradiční hasičské soutěže „Olomoucký drak“. Přes dvě stovky závodníků nejen z Olomouckého kraje, ale i například ze Vsetínska, Ostravska nebo východních Čech, mohly poměřit síly v závodě na 60 m s překážkami  a hasičským nářadím.

celý článek

   

Strana 73 z 83