Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

UNO pořádala seminář pro hasiče

Autor: Marcela Vystrčilová. Úterý 12. dubna 2011.

Read moreV sobotu 9.dubna 2011 proběhl další seminář pořádaný UNO ve spolupráci s hasičskou sekcí UNO a Okresním sdružením hasičů okresu Olomouc.
Celkem 22 členů bylo proškoleno Jiřím Kropáčem v oblasti stanov SH ČMS, získali bližší informace o udělování vyznamenání, o stejnokrojovém předpisu a skartačním a spisovém řádu. O ekonomice sdružení jsme měli možnost diskutovat s Janem Konárem, předsedou kontrolní revizní rady.

celý článek

 

Potvůrka láká na kurz figurální malby a další výtvarné aktivity

Autor: Redakce UNO. Pátek 06. listopadu 2015.

Read moreDrazí "výtvarní" přátelé, po měsíci vás opět zdravím a srdečně zvu na kurzy našeho výtvarného klubu Potvůrka na měsíc listopad. Pořádat budeme jak pravidelné semestrální kurzy, tak několik kurzů víkendových. Co se týká pravidelných kurzů, připravili jsme pro Vás "novinku" v podobě 5týdenního kurzu Figurální malba. Tento kurz bude probíhat každý pátek od 20.11. do 18.12. od 15:30 - 17:30 hod. Kurz je vhodný pro všechny zájemce, kteří mají zájem získat nové zkušenosti s kresbou postavy.

Dále samozřejmě probíhají také kurzy Kresba a malba a kurz Základy kresby a to v termínech, na které jste zvyklí už od září.

celý článek

 

Nadace Malý Noe zve na další z řady úspěšných benefičních koncertů

Autor: Administrator. Středa 04. listopadu 2015.

Read moreNadace Malý Noe zve na další z řady svých úspěšných a oblíbených benefičních koncertů. Koná se v pátek 6. listopadu 2015 v 19 hodin v olomoucké Redutě (Mozartův sál). Atraktivní program v podobě hudebně-recitačního vystoupení nabídne zajímavý kulturní zážitek a zaručí příjemně strávený večer v dobré společnosti známých hvězd. Po skončení koncertu zvou organizátoři na tradiční společenské setkání.

celý článek

   

IV. Hanácká hasičská pouť

Autor: Redakce UNO. Pátek 08. dubna 2011.

Hanacka hasicska poutV sobotu 30.4.2011 se v poutním kostele v Dubě nad Moravou uskuteční IV. Hanácká hasičská pouť. Ve 14.00 hodin vyjde slavnostní průvod  z náměstí k poutnímu kostelu, kde od 14.15 bude sloužena slavná mše svatá za všechny hasiče a jejich rodiny. Zajištěn je bohatý doprovodný program. K tanci a poslechu hraje dechová kapela Věrovanka.

Pozvánka s programem ZDE

 

TANEČNÍ GALASHOW aneb olomoucké hvězdy tančí…

Autor: Administrator. Pátek 16. října 2015.

Read moreDvě hodiny plné tance, různé taneční žánry v podání nejlepších tanečníků olomouckých tanečních škol a klubů. To vše slibuje 5. ročník prestižní přehlídky, kterou bude hostit v sobotu 24. října od 19 hodin sál Pegasus v Regionálním centru Olomouc (RCO). "Můžete se těšit na nejlepší tanečníky olomouckého regionu, kteří Vám předvedou tanec ve všech jeho podobách. Show ve standardních a latinskoamerických tancích, balet, flamenco, street dance, hiphop a jiné," sdělila členka realizačního týmu Jitka Opravilová.

celý článek

   

Strana 79 z 83