Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou

V pátek 14. září 2012 od 18.00 hodin se v sále Reduta Moravské filharmonie Olomouc uskuteční finálový koncert 3. ročníku celostátního pěveckého festivalu pro handicapované talenty Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou.

Velké finále 3. ročníku se uskuteční pod patronací  - Moniky Absolonové a Alana Bastiena a kmotry Kateřiny Kornové.  Hosty budou finalisté SuperStar Alžběta Kolečkářová a Leo Machala.

Na tento koncert Vám nabízíme bezplatně vstupenky. Součástí večera je také slavnostní vernisáž obrázků výtvarné části festivalu. Ta proběhne v Mozartově sále hodinu před začátkem koncertu v 17.00 hodin za účasti patrona malíře a sochaře Kurta Gebauera.  

Prosíme o vyplnění přiložené návratky do 6. září 2012. Vstupenky v označených obálkách se jménem nebo názvem organizace, bude možno vyzvednout přímo v den konání koncertu, a to před jeho zahájením u vstupu do sálu.

Vloni jste byli báječným publikem a pevně věříme, že přijdete povzbudit naše finalisty i letos. Slibujeme vynikající zážitky.

Za pořadatele se na Vás těší

Mgr. Simona Součková, Ředitelka ProManucus, o.p.s.