Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Říjen v růžové

Říjen je všude ve světě spojován s bojem proti rakovině prsu. Proč Říjen v růžové? Protože růžová, případně růžová mašlička k této osvětě také patří. Růžovou mašličkou celosvětově označují firmy zpravidla některé své výrobky, které prodávají s tím, že část zisku věnují na výzkum léků proti rakovině prsu, na osvětu k prevenci, nebo na pomoc nemocným ženám sdružených v pacientských komunitách.

Úspěch této říjnové kampaně závisí zejména na všeobecném povědomí o tom, oč se snaží lékaři i ženy samotné ve většině zemí světa už mnoho let - upozornit veřejnost na možnosti časného zjištění a léčby naší nemoci, a sesbírat potřebné finance na řešení problému jménem rakovina prsu.

Mamma HELP Přerov - sdružení žen s nádorovým onemocněním prsu se k tomuto celosvětovému projektu připojuje. A proto, 7. října 2010. u této příležitosti pořádá výstavu v Info centru pro tělesně postižené, v Přerově. Budou zde k nahlédnutí, ale i k prodeji výrobky žen, které dělají při odpoledních programech v MHC   Přerov. Oko veřejnosti jistě potěší i výrobky od našich žen - příznivkyň, které nám mnoho krásných věcí darovaly. Nabídka je široká, bude zde také výstavka fotografií z akcí Mamma HELP v Přerově. Výstava je otevřena pro veřejnost od 9. oo do 15. oo hodin.

Přijďte, budeme se na Vás těšit.

Za Mamma HELP sdružení Přerov

Jana Čaganová, koordinátora

Dr. Skaláka 14

Přerov

Mob. 777 205 603