Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Předvolební Kotlík 2012

Zveme vás na předvolební setkání s kandidáty v krajských volbách. Akce se koná Kongresovém sálu v budově Krajského úřadu Ol. Kraje, Jeremenkova 40A (nižší budova) v pondělí 17. září 2012 od 17 hodin.

Z kandidátů přijali pozvání: Markéta Záleská za ODS, Jiří Rozbořil za ČSSD,  Marian Jurečka za KDU-ČSL, Bořivoj Šarapatka za TOP 09, Vilém Bruk za Národní socialisty - levice 21. století, Radek Augustin za SPO Zemanovci, Jan Rytíř za Suverenitu - Blok Jany Bobošíkové a jsou pozváni i další lídři.

Máte jedinečnou příležitost setkat se osobně se svými kandidáty, navázat s nimi kontakt a ptát se jich na otázky týkající se neziskového sektoru, občanské společnosti a problematiky Olomouckého kraje.

Žádáme vás předem o písemné dotazy, tak aby je za Vás kandidátům mohl položit moderátor Doc. Pavel Šaradín. Drobné dotazy můžete položit i na akci, ale z časových a organizačních důvodů je lépe je připravit předem. Také umožníte kandidátům připravit si plnohodnotnou odpověď.

Prosíme o vyplnění přihlášky, na které můžete uvést svůj dotaz. Přihlášky zašlete na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nejpozději do 5. září 2012.

Za organizaci akce

Milada Šnajdrová, tel. 776 13 33 72