Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Školení dobrovolníků na práci s dospělými onkologicky nemocnými

amelie logo colorAmelie, o. s. pořádá ve dnech 12.-14.října 2012 školení pro zájemce o zapojení do dobrovolnického programu specializovaného na práci s dospělými onkologicky nemocnými.

Jedenkrát týdně organizují dobrovolníci Amelie přímo ve Fakultní nemocnici Olomouc tvořivé dílny pro pacienty Onkologické kliniky. Dobrovolníci se mohou zapojit také do přípravy skupinových aktivit v Centru Amelie.

Školení proběhne interaktivní formou v areálu Institutu onkologie a rehabilitace Na Pleši (nedaleko Mníšku p. B.), kde bude zajištěno ubytování a strava po 3 dny školení. Školitelé jsou zkušení specialisté na management dobrovolnictví, onkologii, psycho-onkologii a sociální aspekty v této oblasti.

Přihlásit se může vážný zájemce o dobrovolnickou práci v rámci Amelie, o.s. nebo v jiné organizaci, která nabízí dobrovolnické aktivity v nemocnicích.

Podrobné informace ZDE.