Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prodloužení termínu "evropských soutěží"

Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky na základě sdělení národního koordinátora za Českou republiku pro EY2012 (Evropský rok stárnutí) informuje o posunutí uzávěrky pro přihlášení do soutěží, které byly vyhlášeny v rámci Evropského roku stárnutí, a to do 16. 9. 2012, kdy bude ukončen příjem přihlášek případných zájemců.

Získání evropské ceny v některé z kategorií soutěží by mělo být podmětem k dalším iniciativám a projektům zaměřeným na podporu aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity. Finalisté v každé kategorii budou pozváni do Bruselu k účasti na slavnostním předávání těchto cen. Pokud realizujete v rámci výše uvedených kategorií zajímavou aktivitu, neváhejte se do soutěže zapojit.

Vstupní formulář do soutěže, obecná pravidla a konkrétní pravidla pro každou kategorii jsou uvedena na webových stránkách MPSV a rovněž na webových stránkách EU: http://www.active-ageing-2012.eu.