Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Ukážeme Vám, jak na to! - Kurz pro podporu podnikání

LETAK ianus A5Uvažujete o zahájení podnikání? Nevíte, jak začít, na kolik Vás přijde založení firmy? Kde sehnat peníze? Jaké předpisy a normy musíte splnit? Máte pochybnosti o tom, jestli Vás podnikání uživí? Chtěli byste své první kroky v podnikání konzultovat s někým, kdo už úspěšnou firmu má a poznat zblízka jeho zkušenosti?

Ukážeme Vám, jak na to! Je projekt financovaný z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR, určený právě Vám.

V rámci projektu zdarma absolvujete tříměsíční prezenční kurz pro podporu podnikání (komunikace, obsluha PC, podnikatelský plán, psychologie podnikání, základy práva, ekonomika, marketing a obchodní dovednosti).

Kurz bude probíhat 1x týdně v Olomouci. K dispozici budete mít přístup k počítači a internetu na středisku projektu, volný přístup k pokračujícím e-learningovým kurzům, a především jedinečnou možnost mít svého mentora – člověka, který již podniká a pomůže Vám překonat úskalí začátečnických chyb. Naši mentoři působí v různých oborech – nutriční poradkyně, tiskárna a grafické studio, taxi služba, vedení penzionu, prádelna-mandlovna, kavárna, počítačová firma, účetní, soukromá školka a další.

Po absolvování aktivit projektu se sami rozhodnete, zda začnete podnikat, účast v projektu Vás k tomu nezavazuje. V tuto chvíli není rozhodující ani Váš věk!!!

Na projektu spolupracuje firma ONYX engineering, nezisková organizace OliVy, o.s. a Okresní hospodářská komora Jeseník.

Na setkání s Vámi se těší realizační tým projektu: V Olomouci: Mgr. Vlachová, tel. 604 762 151, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Můžete se také do projektu přihlásit na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , rádi Vás budeme kontaktovat.

Leták ke stažení ZDE.