Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Venkovské noviny 7/2012

Právě vyšlo nové číslo elektronického vydání Venkovských novin. Aktuální souhrn článků najdete v prázdninovém vydání č. 7 - září 2012, které je rovněž k dispozici ke stažení zde.

Z obsahu vybíráme: Geocachingová hra pro celou rodinu ... strana 2, Do obecních pokladen na Benešovsku míří 187 milionů Kč ... strana 5, Uzávěrka na MMR na dotace pro neziskovky je 30. září 7, Dotace z programu LEADER pomohou v regionu rozvoji turistického ruchu a zemědělství ... strana 15, Titul Vesnice roku 2012 získala obec Řepice z Jihočeského kraje ... strana 19, ČSOB A ERA PRO PODPORU REGIONŮ - VELKÉ KOMUNITNÍ GRANTY 2012 ... strana 20, Národní park Podyjí se otevírá návštěvníkům ... strana 21, Obec Drmoul obdržela bronzové ocenění v rámci soutěže Entente Florale Europe 2012 ... strana 27, Národní konference VENKOV 2012 ... strana 28, Venkov se představil na veletrhu cestovního ruchu ITEP v Plzni ... strana 30, Ministerstvo zemědělství rozdělí v příštím roce mezi neziskové organizace 63, 5 milionů korun ... strana 31.

Novinky z českého a moravského venkova najít každý den přímo na webu http://www.venkovskenoviny.cz