Svátek má Radoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 10/2012

Bulletin uno 2012-1Vážení čtenáři,

Na první straně říjnového vydání bulletinu UNO je úvodník náměstkyně hejtmana Mgr. Kubjátové a první část podrobné zprávy z Kotlíku UNO. Na pozvání UNO se zpovídali lídři kandidátek do krajských voleb a učinili řadu slibů pro příští volební období.

Dále v bulletinu najdete zprávy s celokrajským tématem, z regionů, místních i oborových sekcí UNO, představení NNO, půlstranu k legislativě a k aktivitám OK4EU. Na straně 2 se v editorialu redaktora dozvíte novinky týkající se vydávání bulletinu, zvláště pak zpoplatnění  letáků.

Přizpůsobte prosím grafické provedení zasílaných letáků (velikost písma a množství informací) tak, aby byly dostatečně čitelné. Pokud nebudete mít zaplacenou celou stranu, pak je nutno počítat např. se zmenšením na formát A5 nebo A6, což značně zhoršuje čitelnost, viz pozvánky na straně 3, 5 a 8 v tomto vydání. Redakce doporučuje zasílat místo hotových letáků pozvánky v textové podobě s fotografií, jak je to například na straně 6 u článku Olomouc opět tančí. U fotografií je potřeba dbát na kvalitu rozlišení, viz návod na webu UNO. Pokud zašlete více fotografií v potřebné kvalitě, bude mít redaktor možnost vybrat vhodnou fotografii a umístit ji jako upoutávku na první stranu.

Uzávěrka dalšího bulletinu, který vyjde začátkem listopadu, je 10. října 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsících listopad a prosinec.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO