Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

TyfloCar nabízí přepravu zdravotně postiženým a seniorům nyní také na SENIOR PAS

Službu poskytuje sociální firma Ergones v rámci TyfloCentra Olomouc, o.p.s.

Přeprava pro osoby se zdravotním handicapem, to znamená:
-  osoby se zrakovým; postižením
-  osoby s omezenou schopností pohybu
-  osoby na mechanickém vozíku
-  osoby s mentálním postižením (v doprovodu zákonného zástupce nebo os. asistenta)
-  děti s postižením mladší 15let (v doprovodu dospělé osoby)

Přepravovaná osoba se zdravotním postižením předloží před jízdou průkaz ZTP nebo ZTP/P.

Přeprava TyfloCar je také určena pro seniory starší 65let (i bez zdravotního postižení) a jako novinka také pro seniory starší 55let, kteří vlastní SENIOR PAS.

Přeprava je zajišťována osobním vozem Citroën Berlingo s přepravní kapacitou 5 míst včetně řidiče a větším zavazadlovým prostorem s možností uložení mechanického vozíku, popř. středně těžkých a objemných zavazadel.

Ceník přepravy:

-  nástupní taxa 35 Kč

-  cena za ujetý km 10 Kč

-  cena za čekání 20 Kč/15min

Držitelům SeniorPasu je poskytnuta sleva 5% z celkové i tak velmi nízké částky.

Z důvodu využívání přepravy ze strany klientů hlavně v dopoledních hodinách, a to pouze v pracovní dny, je prozatím provozní doba určena Po – Pá od 8°°-12°°.

V jednotlivých případech, s přihlédnutím na objem a charakter objednávky, je možné cenu a termín přepravy smluvně dohodnout.

Sociální firma Ergones je poskytovatelem náhradního plnění a proto mohou také firmy a organizace, na které se tento zákon vztahuje, přepravní službu TyfloCar využívat.

Přepravu doporučujeme objednat 24 hodin předem na telefonním čísle 774 460 891  nebo  e-mailem: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript