Svátek má Vlastislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

,,O lesnického vánočního kapra.“

Sbor dobrovolných hasičů v Lesnici pořádá již na III.ročník zimní pohárové soutěže ,,O lesnického vánočního kapra.“ v požárním útoku  hasičských družstev,která  se koná 15.12.2012 v 11.00.hod v  areálu u kulturního domu

Prezentace: 10.30 – 11.00 hod.
Směrnice: provedení PÚ dle pravidel vlastních s vyjímkami, které si stanovil pořadatel(útok 2B,půjčení dvou členů do družstva,atd.)
Ústroj jednotná dle pravidel PS, požárnický opasek, přilba.
Úpravy na stroji povoleny s výjimkou ejektorů !!!

Kategorie: muži,ženy,veteráni .
Členi družstev nemusejí být členy jednoho SDH,ale mohou startovat max. dvakrát .
Nářadí: savice 2x 2,5m nebo 1,60m 4ks -2 hadice B, sací koš s klapkou, -4 hadice C,rozdělovač,2 proudnice

kategorie veteráni  PS 8

Vyhodnocení do 30 min. Družstva na prvních třech místech obdrží poháry SDH do 10.místa věcné ceny. Vítězná družstva si vlastoručně vyloví kapra z kádě!!!                                                                                      

Během soutěže k občerstvení ,zabíjačková polévka ,domácí uzené,výpečky,vánoční cukroví,svařák,punč.                       
           
Přihlášení do 12. 12.2012 možné na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Na netradiční soutěž , zkoušku Vašeho týmu a materiálu v netradičním podnebí v tradičním předvánočním shonu, Vás na chvilku zábavy a odpočinku co nejsrdečněji zvou lesničtí hasiči.