Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výuka cizích jazyků přes Skype

Sociální firma Ergones nabízí výuku italštiny, francouzštiny, španělštiny, portugalštiny a angličtiny z pohodlí Vašeho domova nebo kanceláře. Ušetříte tak nejen čas, ale i peníze, které můžete využít efektivněji.

Výuka je určena pro zájemce ve všech stupních pokročilosti. Disponujeme vysokoškolsky vzdělanými lektorkami s dlouholetou praxí i v zahraničí.

S lektorem máte hlasový i písemný kontakt, takže Vám veškeré probírané učivo může napsat a vysvětlit tak, jako při běžné hodině ve třídě. Výuka se věnuje pouze Vám a nikomu jinému - učíte se to, co potřebujete a v intenzitě jaká Vám vyhovuje. Čas i den výuky může být pohyblivý.

Hodina potrvá obvykle 60 minut, nebo dle dohody. Před započetím kurzu je zapotřebí uhradit minimálně 5 vyučovacích hodin, a to na účet firmy. V případě neuhrazení dané ceny, nebude výuka započata. Cena za 60 min. je 130,- Kč při individuální výuce. První lekci poskytneme k vyzkoušení zdarma.

Vše co potřebujete je počítač a připojení k internetu, nainstalovaný program Skype a sluchátka s mikrofonem.
Program Skype můžete stáhnout na: http://www.skype.com/intl/cs/.

Sociální firma Ergones je doplňkovou činností neziskové organizace TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. Jejím hlavním posláním je vytvořit nové pracovní příležitosti především pro osoby s těžkým zrakovým postižením a tím snížit nezaměstnanost těchto osob v olomouckém regionu.

Zlepšete své jazykové schopnosti. Přihlaste se k nám!

Těšíme se na Vás

Za kolektiv lektorek:

Mgr. Eva Daníčková
lektorka francouzštiny
Ergones – sociální firma
Heyrovského 35
779 00 Olomouc
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript