Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

OPPS ČR-PR - Závěry 10. zasedání Monitorovacího výboru v Liberci. Pozvánka na seminář k současnému i budoucímu programovému období

Ve dnech 29. a 30. ledna 2013 proběhlo v Liberci 10. zasedání Monitorovacího výboru programu, které rozhodlo o spuštění dalšího kola sběru projektových žádostí v oblastech podpory 2.1 – Rozvoj podnikatelského prostředí a 3.2 – Podpora společenských, kulturních a volnočasových aktivit. Tím se potenciálním žadatelům znovu otevírá možnost předložení projektových žádostí, a to s termínem ukončení sběru dne 3. 6. 2013. Potenciálními žadateli jsou veřejnoprávní subjekty, obecně prospěšné organizace, občanská sdružení, zájmová sdružení.

Metodickou pomoc se zpracováním žádostí nabízí oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu v Olomouci jako regionální subjekt programu. Konzultovat projektové záměry je možné také na semináři k současnému i budoucímu programovému období, který se uskuteční dne 26. února 2013 v 9.30 hodin v kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Aktuální informace zde budou předávat zástupci MMR ČR a Společného technického sekretariátu v Olomouci.

K výše uvedenému podá více informací Ing. Marie Šafářová, 585 508 669, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na http://www.kr-olomoucky.cz.

Pozvánka a program semináře ke stažení.