Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

POZVÁNKA na seminář

logo-olomoucky-kraj POZVÁNKA  na seminář „Realizované projekty v česko-polském příhraničí Olomouckého kraje a příprava budoucího programového období 2014-2020” v Operačním programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007–2013.

Termín konání: Úterý 26. února 2013, 9.30 hodin, prezence od 9.00 hodin, předpokládaný konec v 15.00 hodin

Místo konání: Kongresový sál Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a, 1. patro, Olomouc, mapa zde, parkování možné v podzemních garážích nebo parkovišti vedle Krajského úřadu

Registrace:  Účast na semináři potvrzujte na e-mailové adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript '; document.write( '' ); document.write( addy_text11823 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 15. 2. 2013

Program semináře naleznete ZDE.

Seminář je spolufinancován z Projektu technické pomoci Olomouckého kraje v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013 a státního rozpočtu ČR.Vstup na seminář je zdarma.