Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Opětovná prosba o vyplnění ONLINE dotazníku k diplomové práci

Již jsem Vás jednou kontaktovala ohledně vyplnění mého dotazníku, bohužel se mi vrátil nedostatečný počet respondentů a proto rozesílám druhé kolo žádosti. Prosím o Vaše vyplnění mého dotazníku. Dotazník Vám zabere minimum času a mě tím nesmírně potěšíte.

Jsem studentka posledního ročníku magisterského studia v oboru Veřejná správa na České zemědělské univerzitě v Praze.

Cílem mé diplomové práce je zachytit současnou spolupráci / komunikaci neziskových organizací (včetně organizačních složek státu zřízené státem) a orgánů veřejné správy (ministerstva, kraje, města apod.) ve dvou vybraných krajích a to Olomouckém a Královéhradeckém kraji (rodný kraj).

Na tomto odkaze naleznete ONLINE DOTAZNÍK.

Dotazník je zcela anonymní.

Zjištěné výstupy budou použity výhradně pro účel praktické části mé diplomové práce. V případě, že by Vás zajímaly zjištěné informace, mohu je na základě Vaší žádosti během příštího roku zaslat.

Pokud znáte i jiné neziskové organizace ve Vašem kraji, pro které je určen tento dotazník, prosím o jeho sdílení.

Vyplnění dotazníku potrvá maximálně 5 minut. Prosím o Váš drahocenný čas.

Dotazník by měl vyplňovat, pokud je to možné, buď ředitel, vedoucí nebo odpovědná osoba či člen výkonné (správní) rady organizace.

V případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat.

Děkuji za Vaší podporu a spolupráci!

Bc. Jelínková Petra, DiS, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript