Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

4. výzva v rámci Blokového grantu

dne 5. 4. 2013 vyhlásila Nadace Partnerství 4. výzvu v rámci Blokového grantu – Fondu pro nestátní neziskové organizace Programu švýcarsko-české spolupráce. Stejně jako v uplynulých třech výzvách budou vhodnými příjemci grantu nestátní neziskové organizace Olomouckého, Moravskoslezského a Zlínského kraje působící v oblasti poskytování sociálních služeb nebo zabývající se problematikou životního prostředí. Celková alokace pro 4. výzvu bude činit celkem 10,5 mil. Kč, z toho pro projekty v oblasti sociální bude uvolněno 5,2 mil. Kč a pro projekty v oblasti environmentální 5,3 mil. Kč. Podrobnější informace k výzvě naleznete zde.

Vyhlašovatel výzvy Nadace Partnerství připravuje ve spolupráci s Olomouckým krajem ke čtvrté výzvě seminář pro žadatele, který se uskuteční dne 16. 4. 2013 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Dopolední část (začátek v 8:30 hodin) bude věnována oblasti sociální, odpolední(začátek 12:45 hodin) oblasti environmentální.  Přihlásit se na seminář mohou žadatelé zde.