Svátek má Monika
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

STARTfest 2013 - Prezentace NO

Dobrý den,
ráda bych Vás oslovila v rámci festivalu STARTfest 2013.
Projekt bude již druhým ročníkem, který se uskuteční 6. 7. 2013 v Želči, nedaleké vesnici mezi Vyškovem a Prostějovem.
V rámci multikulturního a multižánrového festivalu, bych ráda oslovila neziskové organizace Olomouckého kraje, které by se na festivalu prezentovali.
Prezentaci bychom si představovali formou workshopů či aktivit, které nalákají jejich potencionální nové klienty či zákazníky.
Spolupráci již potvrdilo ICM Prostějov a EKO centrum IRIS, v jednání je spolupráce s prostějovskou knihovnou a Záchrannou stanicí Němčice na Hané.

Chtěla bych Vás touto cestou oslovit, zdali byste i vy měli zájem spolupráce a pomohli nám tak rozšířit nejenom doprovodný program, ale hlavně osvětu lidí z vesnic a možnosti a službách neziskových organizací a sdružení Olomouckého kraje.

Pro více informací navštivte, prosím, naše stránky: www.startfest.cz, www.facebook.cz/StartfestZelecChtěla bych podotknout,že festival a program vůbec je stále ještě ve výstavbě. :)

S jakýmkoliv dotazem, či připomínkou se na mě neváhejte obrátit.

S pozdravem, poděkováním a přáním hezkého dne

Eva Gartnerová
Mažerka festivalu
STARTfest Želeč 
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript 722507877