Svátek má Monika
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Exekuce ve světle novely exekučního řádu

Pro bono aliance, Liga lidských práv a Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci si Vás dovolují pozvat na workshop Exekuce ve světle novely exekučního řádu
Akce se uskuteční ve středu 5. června 2013 od 13:00 do 17:00 v Olomouci, v prostorách Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci - Tř. 17. listopadu 8, 771 11 Olomouc, malý sál.

Workshop je rozdělen na dvě části. V té první bude pozornost věnována vybraným otázkám exekučního práva a nejdůležitějším změnám, které přinesla novela exekučního řádu a občanského soudního řádu účinná k 1. 1. 2013. V navazující druhé části bude dán prostor pro řešení praktických otázek a pro konzultace konkrétních problémů, které účastníci mohou zaslat organizátorům i předem.

Workshop je určený pro advokáty, advokátní koncipienty, pracovníky neziskových organizací a studenty právnických fakult.

Lektorem workshopu je JUDr. Stanislav Pazderka, exekutor (exekutorský úřad Písek).

Účast na semináři je bezplatná.

Registrujte se emailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Bližší informace poskytne:
Mgr. Alexandra Dubová, e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel.: 775 204 798

Podpora:
Podpořeno z Programu Švýcarsko-České spolupráce.
Workshop se koná rovněž s podporou České advokátní komory.