Svátek má Monika
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nabídka - propagace činnosti neziskových organizací působících v Olomouckém kraji na Výstavišti FLORA OLOMOUC, a.s. v rámci akce MEZI NÁMI

Vážení, v rámci úzké spolupráce Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) a Výstaviště Flora Olomouc, a.s. si vám dovolujeme pozvat a zároveň Vám zaslat nabídku k prezentaci vaší činnosti ve dnech 6. - 8. června 2013, spolu s dalšími aktivitami Senioři bez hranic, relaxace, sport, pohyb, Lázeňství a wellness, zdravý životní styl a v letošním roce ještě společně se znovuobnovenou tradiční výstavou Vyznání růžím.

Rádi bychom vás pozvali k účasti na 19. Prodejní výstavě výtvarných prací zdravotně postižených občanů a seniorů a na prezentaci poskytovatelů sociálních služeb, na které se představí neziskové organizace, humanitární organizace, sociální zařízení, chráněné dílny, zdravotní poradny a další.

V případě vašeho zájmu vám nabízíme možnost se prezentovat po celou dobu akce zcela ZDARMA (na základě přihlášky vám bude zajištěn potřebný počet stolů, židlí a panelů, v případě potřeby si můžete vzít svoje vlastní panely).

  1.  Po celou dobu akce - od čtvrtka 6.6. do soboty 8.6. v pavilonu G, kde lze propagovat a prodávat i své výrobky – určeno především pro neziskové organizace ze sociální oblasti a poskytovatelů sociálních služeb
  2.  Pouze v sobotu 8.6. v pavilonu H – určeno především pro neziskové organizace z oblasti rodinných či mateřských center, kde si můžete připravit svoje workshopy nebo nějaké dílničky, pro přítomné děti neboť sobota je věnována rodičům s dětmi

Přihlášku je potřeba nejpozději do pátku 17. 5. 2013 odeslat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . V případě potřeby dalších informací nás neváhejte kontaktovat.