Svátek má Monika
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Slovenský Start up " WOPPA "

Slovenský Start up " WOPPA "  - bohulibý cíl – motivovat mladé lidi k tomu, aby ve svém životě dosáhli co nejvíce. Woppa jim k tomu slouží coby webová platforma sdružující aktuální informace o stážích či studijních příležitostech. Pro neziskové organizace, které chtějí získat stážistu-studenta ze zahraničí je služba zdarma .

Sama WOPPA říká : " Neziskové organizace často potřebují dobrovolníky pro své každodenní činnosti. Dobrovolníci jsou lidé, kteří jsou ochotni pracovat na projektu pro jeho nápad, ne na finanční odměnu. Jsou podníceni k účasti na dobré věci, přispívají ke kvalitě životního prostředí, ve kterém žijí, nebo získávat nové zkušenosti. Pokud vaše neziskovka chce pracovat s dobrovolníky, má jedinečnou možnost je získat skrze nás. Organizujeteí zajímavý seminář či jinou akci pro mladé lidi? Rádi bychom Vás v tomto podpořili ".

Více : www.woppa.org