Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Startuje přihlašování do ankety Dobrovolných hasičů roku 2014

Odstartovalo přihlašování jednotek a sborů v rámci ankety Dobrovolní hasiči roku 2014. Za pouhých 20 minut vyplňování se můžete stát jedním z 30 vítězů letošního ročníku, kteří si odnesou 1 milion korun a 30ks profesionálních radiostanic HYTERA. Anketa je určena pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí a pro sbory či hasičské sbory dobrovolných hasičů z celé České republiky. Podrobné informace k anketě naleznete na našich stránkách ADHR.

Termín pro přihlášení je oproti předchozím ročníkům prodloužen. Přihlašování bylo zahájeno 30. 4. 2014 a bude trvat do 31. 7. 2014. Pro účast je nutné vyplnění příslušného formuláře, který naleznete zde. Rozhodným posuzovaným obdobím provedeného zásahu či akce je stejně jako v předchozích letech období od 1. 7. 2013 do 30. 6. 2014.

Většina vítězů předchozích ročníků byla svým vítězstvím skutečně překvapena, protože až při samotném vyhlašování výsledků se přesvědčili, že nerozhoduje velikost jednotky ani počet absolvovaných cvičení, ale u jednotek především profesionalita provedení přihlášeného zásahu a u sborů neotřelé a efektivní preventivní aktivity. Důkazem je přehled vítězů předchozích ročníků.