Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Partnerská nabídka v program Kreativní Evropa

IMAGINA je poradenská společnost se sídlem v regionu Marche v Itálii. Společnost hledá partnery pro projekt s názvem “Clip-cestovatelská zkušenost“, který hodlá financovat z prostředků programu Kreativní Evropa.

Sociální média mají velký vliv na oblast cestovního ruchu. Internet ovlivňuje naše rozhodnutí, zkracuje čas a vzdálenost a radikálně změnil způsob nákupu a prodeje, výrazně ovlivnil oblast propagace a reklamy. Jeden ze zajímavých prvků této digitální revoluce se týká způsobu, jakým prezentujeme, zachycujeme a vzpomínáme na dovolenou. Kapesní technologie a sociální sítě představují dnes jeden ze základních rysů kreativity v této oblasti. Každý může fotit, upravovat a sdílet své osobní cestovatelské zkušenosti. Rozdíl mezi profesionály a amatéry se zmenšuje a zanícených amatérů s kvalitními výstupy přibývá. “Clip-cestovatelská zkušenost” je festival, jehož náplní je diskutovat o tomto trendu pomocí výběru celosvětově nejlepšího klipu z oblasti cestovního ruchu, diskutovat o roli jedinečného úhlu pohledu, analyzovat dopady moderních technologií apod. V roce 2015 se bude tento festival konat v regionu regionu Marche v letních měsících a bude zahrnovat několik aktivit sestavených tak, aby se zvýšila šance na možná setkání profesionálů a amatérů z celého světa.

Partnery projektu jsou dosud Universita Camerino a obec Fabriano (tvůrčí město UNESCO). Společnost IMAGINA hledá další partnery, kteří mají zájem účastnit se společné aktivity.
Obecné informace o Projektech evropské spolupráce: Hlavním cílem podpory nadnárodních projektů kulturní spolupráce je podpora evropských kulturních a kreativních odvětví, podpora nadnárodního pohybu kulturních a kreativních děl a nadnárodní mobility kulturních a kreativních činitelů (zejména umělců).

Uzávěrka podávání projektových žádostí: 1. 10. 2014
Rozpočet projektu: Bude stanoven po dohodě partnerů
Další informace o výzvě: https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe_en

Kontaktní osoba pro další komunikaci:
Mgr. Štěpán Krajča

OK4EU Zastoupení Olomouckého kraje při EU
Jeremenkova 40b 779 00 Olomouc
Tel.: + 420 587 432 016
GSM: + 420 724 977 909
Email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript