Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prostějovské Informační centrum pro mládež zve na březnové akce

icm prostejovProstějovské Informační centrum pro mládež je místo, kde jednoduše a bezplatně získáte informace z oblastí, které zajímají především mladé lidi, jako jsou např. možnosti studia, brigády, cestování, volnočasové aktivity. Svým návštěvníkům dále nabízí řadu navazujících služeb a aktivit pro mládež i pracovníky s mládeží. ICM sídlí v budově Cyrilometodějského gymnázia v Prostějově na adrese Komenského 17. Další kontakty zde. Na březen připravilo následující akce:

 

Etiopie - beseda

Proč frčí v Etiopii bílá? Co musíte mít s sebou, když se vydáte na nákup? Na co si dát pozor u jídla? A co je to vlastně GLEN? Chcete znát odpovědi na tyto otázky? Přijďte v úterý 17. března v 16.00 hod. na besedu s Kateřinou Procházkovou, účastnicí programu GLEN, která strávila tříměsíční stáž právě v Etiopii. Beseda s promítáním fotek proběhne v přízemí CMG, Komenského 17, Prostějov. Více informací najdete na našem webu www.icmprostejov.cz.

Noc s českými pohádkami

Co byste dělali, kdybyste najednou museli hledat hrnec zlata, zachránit království nebo se vypořádat s tlupou loupežníků? Večerní program s hrami, soutěžemi, tvořivými dílnami a samozřejmě čtením pro hodné děti ve věku od 6 do 12 let, spojený s přespáním v budově Cyrilometodějského gymnázia, pro vás přichystalo ICM Prostějov na pátek 20. března. Vyplněné přihlášky, které najdete na www.icmprostejov.cz, zasílejte vyplněné do 17. března na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Týden internetu zdarma – Světový den divadla

U příležitosti Světového dne divadla (27. března) pro vás připravuje ICM Prostějov Týden internetu zdarma od 23. do 26. března 2015. Přijít můžete každý den (vyjma pátku 27. března) mezi 14.00 a 17.00 hod. (a to na max. 1 hodinu). Také pro vás bude připravena tematická nástěnka se zajímavými informacemi. Speciální soutěž pak na vás bude čekat na našem webu i Facebooku.

Evropská unie v otázkách

Také letos připravuje MEIS Prostějov působící při ICM Prostějov ve spolupráci Europe Direct Olomouc internetovou soutěž pro mládež s názvem „Evropská unie v otázkách“. Soutěž začne v úterý 31. března. Více informací najdete na našem webu www.icmprostejov.cz.