Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Chcete se stát pro své dárce důvěryhodnou neziskovkou? Nadace Neziskovky.cz Vám poradí, jak na to

neziskovky cz logoNadace Neziskovky.cz vnímá rozvoj znalostí a dovedností neziskovek jako prioritu a proto nyní intenzivně pracuje na ještě účinnějším vzdělávání. V tomto roce nadace představí nové formy kurzů a aktuální témata, která Vás nejvíce zajímají. Aktuální nabídka otevřených kurzů byla právě zveřejněna. Zajímá vás problematika sociálních služeb? Víte, jak správně využívat Facebook k Vašim cílům? Chcete se stát pro své dárce důvěryhodnou neziskovkou? Nadace Neziskovky.cz Vám poradí, jak na to. Připraveny jsou mimo jiné kurzy, které rozhýbou finanční řízení organizace i projektů, doplní právní minimum, naučí pracovat nejen s výkazy, ale i lidmi a v neposlední řadě pomohou efektivně nastavit procesy, aby Vám to jelo jako po drátkách. Můžete se mezitím třeba podívat, proč se vyplatí absolvovat rekvalifikační kurz Manažer (se zaměřením na finanční řízení neziskové organizace).

Stávající otevřené kurzy už nebudou podpořeny Nadačním fondem J&T, proto jsou od 6. března 2017 v platnosti nové ceny kurzů, a sice: půldenní kurz: 990,- Kč na osobu, jednodenní kurz: 1290,- Kč na osobu, dvoudenní kurz: 2290,- Kč na osobu.

Členové Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) mohou i nadále uplatňovat slevu na otevřené kurzy, a to ve výši 10 % z ceny kurzu.