Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Podzimní nabídky vzdělávání pro NNO: interaktivní školení první pomoci pro IZS; semináře „Podpora aktivního života seniorů v obcích" a „Jak se zorientovat v médiích a správně napsat tiskovou zprávu“

vzděláváníRegionální seminář s tématem „Podpora aktivního života seniorů v obcích“ proběhne dne 10. listopadu 2017 v Plzni. Je určen především zástupcům obcí a dále pak neziskových organizací a dalších institucí zabývajících se uvedeným tématem v regionu. Pozvánku naleznete ZDE, k přihlášení na akci využijte přihlašovací formulář. Seminář bude zaměřen na to, proč je dobré v obci podporovat aktivní život seniorů a jaké možnosti k tomu obec má, včetně metodických doporučení a příkladů dobré praxe. Bude se rovněž věnovat úlohám jednotlivých regionálních samospráv (obcí I., II. a III. typu, krajů). Podrobný program obdrží všichni přihlášení účastníci.

Místní skupina Českého červeného kříže Olomouc za přispění Olomouckého kraje nabízí do prosince 2017 interaktivní školení první pomoci pro IZS. S instruktory první pomoci ČČK si opravdově vyzkoušíte roli zachránce i zachraňovaného. Podrobnosti o školení naleznete ZDE.

PR seminář s Jan Kábrtem, šéfredaktorem Blesk magazínu a s Pavlem Turnerem, spolumajitelem PR agentury předá cenné informace na téma „Jak se zorientovat v médiích a správně napsat tiskovou zprávu“. Kurz se koná 23. listopadu 2017 v prostorách Nadace rozvoje občanské společnosti, Na Václavce 1135/9, Praha 5. Podrobnosti a přihlášku naleznete ZDE.