Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty pořádá přednášku Výchova dvojčat a zve na setkání účastníků dobrovolnického programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty

setkaní asistentu a rodinCentrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty pořádá přednášku na téma Výchovy dvojčat u malých dětí. Přednáška se budeme věnovat přímo Vašim otázkám s lektorkou Mgr. Zuzanou Staroštíkovou. Pro účast na přednášce je nutné napsat přihlášení na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 24. října 2017. Přednáška se koná v Centru pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty, vstupné je 60,- Kč. O patro níže můžete využít hlídání vašich ratolestí v RC Heřmánku. Hlídání lze domluvit maximálně den předem do 14 hodin u paní Veselé na tel: 736783629 dle aktuálního ceníku.

Centrum Vás současně zve na společné setkání všech účastníků dobrovolnického programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty Olomouc. Setkání se koná ve čtvrtek 7. prosince 2017 od 15:30 do 17:00 v Centru pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty na adrese náves Svobody 41, 1. patro, Olomouc - Holice. Během příjemného odpoledne se účastníci navzájem podělí o dojmy, zážitky a zkušenosti z programu, zhodnotí dosavadní fungování programu a představí plány do budoucna. Současně jsou zváni i noví zájemci z řad dobrovolníků i rodin! Přijďte se informovat či jen podívat, jak program funguje v praxi. Na setkání je možná registrace do programu. Více informací o programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty najdete ZDE.