Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Podzimní nabídka seminářů: „Spolky, nadace a nadační fondy“ a „Podpora aktivního života seniorů v obcích“

seminářSeminář a právní poradna „Spolky, nadace a nadační fondy“ se uskuteční dne 15. listopadu 2017 v zasedací místnosti Asociace NNO ČR (Senovážné nám. 977/24, Praha 1). Přednášet bude paní Mgr. Blanka Stará, advokátka se zaměřením na občanské právo. Seminář a poradenství je zdarma. Kvůli malé kapacitě místnosti se prosím přihlaste přes tento odkaz.

Regionální seminář s názvem „Podpora aktivního života seniorů v obcích“, který proběhne v úterý dne 28. listopadu 2017 od 9.30 do 13.30 hodin v Praze, je určen především zástupcům obcí a dále pak neziskových organizací a dalších institucí zabývajících se uvedeným tématem v regionu. K účasti je nutno se přihlásit prostřednictvím přihlašovacího formuláře zde. Seminář bude zaměřen na to, proč je dobré v obci podporovat aktivní život seniorů a jaké možnosti k tomu obec má, včetně metodických doporučení a příkladů dobré praxe. Bude se rovněž věnovat úlohám jednotlivých regionálních samospráv (obcí I., II. a III. typu, krajů). Podrobný program obdrží všichni přihlášení účastníci emailem před konáním akce.