Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dvacátý sněm neziskového sektoru našeho kraje klepe na dveře

snem uno 2017Jubilejní, v pořadí dvacátý sněm zástupců neziskového sektoru z Olomouckého kraje proběhne ve čtvrtek 17. května odpoledne v Olomouci, už tradičně v prostorách Oblastní unie neslyšících na Jungmannově ulici. Účastníky čeká odborný program na téma účinné propagace neziskové organizace a dobrovolnictví, získávání financí na rozvoj neziskovky, spolupráci nabídne sekretariát Regionální stálé konference pro Olomoucký kraj a shrneme i aktuální legislativní výzvy týkající se neziskového sektoru. 

Stranou ale nezůstane ani zhodnocení období od minulého sněmu, plán činnosti na následující rok a volby do předsednictva Unie. Účast na sněmu přislíbili zástupci z řad reprezentace Olomouckého kraje v Senátu a Poslanecké sněmovně Parlamentu, další hosté postupně svou účast potvrzují.

Po ukončení oficiální části sněmu je pro účastníky připraveno neformální pokračování na zahradě objektu a také občerstvení v podobě čerstvě grilovaných dobrot.

Pozvánka s podrobným programem: Pozvánka_na_Krajský_sněm_UNO_2018.pdf

Možnost přihlásit se online