Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka: Konference Spolupráce a sociální podnikání v širších souvislostech

ANNO logo1Asociace nestátních neziskových organizací v České republice si Vás dovoluje pozvat na 11. ročník všeoborové konference s názvem „Spolupráce a sociální podnikání v širších souvislostech“. Konference se koná ve čtvrtek 13. 9. 2018 od 9:00 do 16:00 v Emauzském klášteře, Vyšehradská 49, Praha 2. Představíme koncept sociálního podnikání a jeho různá pojetí. Seznámíme se s finančními nástroji a poslechneme si příběhy lidí, kteří v oblasti sociálního podnikání dosáhli úspěchů. Na závěr konference se pokusíme najít odpovědi na otázky, zda je zapotřebí legislativní úprava, jaké jsou sociální či ekonomické dopady sociálního podnikání do společnosti, nebo proč je prospěšné se síťovat, vytvářet platformy a sdílet informace.

Pozvání k účasti také přijali zástupci korporátních společností, platforem pro networking, Ministerstva práce a sociálních věcí i akademické obce. Na akci bude zajištěno drobné občerstvení. Účast je zdarma a počet míst je omezen. 

Na konferenci se lze přihlásit prostřednictvím tohoto formuláře. Leták s podrobnostmi