Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 4/2011

bulletin_okno_4_2011-1Vážení čtenáři,

dubnové vydání bulletinu OKNO začíná setkáním zástupců olomouckých NNO organizovaných v sekcích s vedením města Olomouce ze dne 15.března 2011. Toto setkání může být určitým návodem, jak by se mělo postupovat minimálně ve všech bývalých okresních městech.
Na straně 2 a 3 jsou pozvánky na Velikonoční jarmark Jitra, přednášky ARPOK a Obce křesťanů, velikonoční setkání Duhy Velké medvědice a pozvánka k vynášení Morany v Jeseníku.
Na straně 4 a 5 představujeme druhou část nových či staronových a znovuzvolených členů předsednictva UNO, společně s jejich záměry v roce 2011. Dále jsou zde informace z činnosti Rodinného centra v Holici a k projektu Debatování napříč osnovami.

Na straně 6 je informace z dobrovolnické oblasti a také pozvánka na přednášku a koncert do Moravského Berouna.
Na straně 7 je informace o průběhu otevření nového Centra MAMMA HELP v Olomouci, pozvánky Malé lišky na pochod a Association military fan na víkend do Slavičína.
Na straně 8 je pozvánka na nově otevírané Hanácké farmářské trhy v Olomouci, které se budou od 1.dubna 2011 konat každý pátek až do podzimu.

Uzávěrka dalšího vydání je 10. dubna 2011, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v dubnu.

Mimo jiné budou v dalším vydání pozvánky na poutě do Dubu n.M., na koncert a besedu s houslistou Pavlem Šporclem do Staré Vody, na Rychlebský pochod a na letní tábory.  Představíme vám poslední tři znovuzvolené členy předsednictva UNO včetně staronového předsedy, společně s jejich záměry v roce 2011 a dočtete se zprávu o průběhu Frankofonního týdne v Prostějově.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu OKNO