Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Z předsednictva: Letošní členský příspěvek a termín krajského sněmu neziskovek

Logo UNO barevne 1Předsednictvo Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje připomíná, že letošní členský příspěvek zůstává ve výši 100 Kč/členská organizace, termín splatnosti je 31. 3. 2020. Preferujeme platbu na účet č. 2401102875/2010, VS je IČO organizace. Na požádání bude organizaci vystavena faktura.

Datum letošního XXI. Krajského sněmu UNO je středa 14. 10. 2020 od 17.00 hod. v Olomouci; místo bude upřesněno. Sněm bude volební.

Stále Vám poskytujeme možnost průběžně zveřejňovat na krajském webu neziskového sektoru www.uno-ok.cz své nabídky a aktuality (zasílejte na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ); dostanete je tak mezi více lidí z nezisku i z veřejnosti. Tamtéž můžete i Vy čerpat informace o neziskovém sektoru, o grantových příležitostech, možnostech vzdělávání a legislativních změnách. Rychlejší informace, které nepočkají, zveřejňujeme na facebookovém profilu.