Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Projekt Ready For Life spouští mapu příležitostí pro mladé lidi

logoRFLNa začátku byla otázka: Jak ještě můžeme pomoci mladým lidem zlepšit jejich osobní a profesní život? Mají množství možností, jak růst a přece často nevědí jak najít uplatnění. Odpověď zní: Dáme jim nástroj, díky kterému tyto možnosti poznají a to přes neformální vzdělávání. A proto se v projektu "Mapa příležitostí: průvodce informacemi pro mládež" spojily dvě střešní organizace, působící v oblasti informačních a poradenských služeb na Slovensku a v Čechách. Združenie Informačních a poradenských centier mladých v SR (ZIPCeM) a Asociace pro podporu informačních center pro mládež v ČR přinášejí portál Ready for life. Mladí lidé a vlastně všichni, kteří mají chuť se vzdělávat neformálně a zážitkově, zde najdou informace na jednom místě, přehledné a ověřené. Jako bonus nabízíme hned dvě země: Slovensko a Česko. 

Hledáš info? Vyber si téma, které tě zajímá, oblast, v níž se chceš zlepšit. Najdi si na mapě organizaci, v kalendáři událost, stáhni si materiály a další informace k ní. A pak je to už jen na tobě. Využiješ šanci být lépe informován? Najít si, co tě baví? Nebo poznat lidi, kteří mohou být inspirací tobě a ty jim? Tak, do toho! Pracuješ s mládeží? Tak jsi jen krok od nových partnerství a spoluprací na projektech pro mladé. Najdeš je na mapě. Více o projektu...