Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vyhlášeny nominace na celostátní ocenění Osobnost neziskového sektoru

Zdroj: ANNO ČRJako každý rok spouští Asociace nestátních neziskových organizací v ČR nominace do soutěže Osobnost neziskového sektoru, která je naší hlavní akcí. Hledáme pracovníky v neziskových organizacích, kteří svou činností dlouhodobě přispívají k tvorbě silné občanské společnosti a v uplynulém roce se obětovali pro své blízké nad rámec pracovních povinností. Zasílejte nám své nominace a pomozte nám šířit povědomí o soutěži mezi dalšími neziskovými organizacemi!

Informace k Osobnosti neziskového sektoru 2021 může každý nalézt na webových stránkách ANNO ČR. Nominace se vyplňují prostřednictvím tohoto formuláře.

Deadline pro zasílání nominací je 30. září 2021. O vítězi rozhodne vzájemně nezávislá porota složená ze zástupců neziskového sektoru a veřejné sféry. Vyhlášení Osobnosti se bude i letos z důvodu pandemie koronaviru konat on-line formou. Na parametrech soutěže se jinak nic nemění. Partnerem projektu je Hlavní město Praha.