Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Barevný víkend na draka

z-narozenin-CtyrlistkuKlub Čtyřlístek zve na prodloužený víkenďák. 27. - 30. října můžete navštívit prodloužený víkenďák "Barevný víkend na draka", který se koná ve Vernířovicích u Sobotína v Hotelu REONEO.

"Tento pobyt je otevřen pro všechny, kteří se chtějí se zúčastnit, stát se našimi členy, získat nové přátelé, pomáhat. Čeká na Vás pohybové aktivity, sporty, vycházky, soutěže, drakiáda, Čarodejnická trysko-disko s překvapením," zve jeden z organizátorů akce, pan František Vyhnálek. Přihlašovat se můžete na telefonu732 96 92 86.

Klub Čtyřlístek na Šumpersku působí od 1. 2. 2001. Nabízí rodinám se zdravotně postiženými dětmi, jejich zdravými sourozenci nebo kamarády trávit podzimní, zimní víkendové pobyty společně na horách, jednodenní akce spolu se zdravou veřejností - např. Bambiriáda, Pálení čarodějnic, Drakiáda, Různé bály : ponožkový, papučový, pyžamový, čepicový,v růžovém, atd. Mikulášování se Čtyřlístkem a týdenní prázdninový ozdravný pobyt v přírodě, kde prožijí rodiče spolu s dětmi pod vedením asistentů zajímavý program - poznávací výlety, sportovní hry a soutěže, jízdu na koních, koupání, táboráky, noční hry - a to vždy v určitém duchu, např. Indiánské léto, Návrat do pravěku, Z pohádky do pohádky, Na mravenčí pasece, Povolávací rozkaz na čtyřlístkovou vojnu, Týden v koňském sedle, atd.

Čtyřlístek nemá svoje prostory, nemá kancelář ani klubovnu, proto se schází pouze na akcích. Cílem setkávání je předat si vzájemně své znalosti, dovednosti, rozdělit se o své radosti i starosti a alespoň na chvíli zapomenout na starosti všedních dnů.