Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na 8. Národní všeoborovou konferenci nestátních neziskových organizací

Dovolujeme si Vás pozvat na 8. Národní všeoborovou konferenci nestátních neziskových organizací s tématem VIZE A LEGISLATIVA - základ pro rozvoj nestátniho neziskového sektoru, která se bude konat ve dnech 12. a 13. dubna 2012 v Poslanecké sněmovně a Senátu Parlamentu České republiky.

Hlavním cílem a smyslem konference je dosáhnout konsensu NNO v požadavcích na legislativu pro neziskový sektor, navazující na nový občanský zákoník.

Záštitu nad konferencí převzali předsedkyně PS Miroslava Němcová a místopředseda Senátu Petr Pithart.
Konferenci pořádá Poslanecká sněmovna a Senát Parlamentu České republiky ve spolupráci s Asociací nestatních neziskových organizací v ČR, SKOKem a za podpory Velvyslanectví USA a Nadace VIA.

Podrobnější informace o konferenci včetně programu naleznete na stránkách Asociace NNO v ČR.

Máte-li zájem o účast na konferenci, přihlaste se laskavě vyplněním on-line ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠKY

Účast na konferenci je zdarma. Uzávěrka přihlášek je 5. dubna 2012.

V připadě akceptace Vaší přihlášky účasti na konferenci obdržíte potvrzující email, který laskavě přineste s sebou na registraci od 9.00 hodin v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR dne 12. dubna 2012. 

Za pořadatele se těší na Vaši účast.

Milena Zeithamlova
Agentura Action M