Svátek má Servác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Studenti do firem

Rádi bychom Vám nabídli spolupráci s Katedrou aplikované ekonomie Univerzity Palackého v Olomouci, na které studuje řada kvalitních studentů, a to jak v bakalářských, tak i magisterských studijních programech se širokým spektrem specializací v oblasti ekonomie a jazyků. Naším cílem je umožnit studenům získat zkušenosti z praxe již během jejich studia a usnadnit jim tak vstup na trh práce po absolutoriu.

Spolupráce Vaší firmy s naším pracovištěm může mít celou řadu forem, studenty jsou nejvíce poptávány praxe, a to jak krátkodobé (v délce 2-3 týdnů), tak i dlouhodobé (min. 1 měsíc), a zpracování diplomových prací navázané na konkrétní reálnou potřebu firmy (různé analýzy např. z oblasti marketingu, personalistiky apod.). Veškerá spolupráce probíhá na neplacené bázi, důležitý je pouze zájem a odborný dohled nad studentem a jeho prací na Vaší straně.

Pokud máte o tuto nabídku zájem, prosíme Vás o vyplnění dotazníku, ve kterém můžete stanovit své preference stejně jako specifikovat Vaše požadavky na studenty.

Dotazník naleznete ZDE

Katedra aplikované ekonomie FF UP