Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jak přispívat do bulletinu, uzávěrky, kde dostanete výtisky?

Věcné náležitosti:
- Příspěvky zasílejte v elektronické podobě dle termínu uzávěrek na adresu odpovědného redaktora Zdeňka Beila na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
- Název by měl být co nejkratší a nejvýstižnější, jinak bude redakčně změněn.
- Článek pište ve wordu, font Times New Roman 12, v délce do 5000 znaků.

- Logo či foto zasílejte v maximální možné kvalitě (foto nelépe v originále, s minimálním  rozlišením 300 DPI a s minimální výstupní kompresí ve formátu jpg, tiff nebo pdf.) Zasílat fotky vložené do textového souboru je nevhodné z důvodu ztráty tiskové kvality. Pokud je máte graficky zapracovány v textovém souboru, je nutno je poslat navíc ještě samostatně v jpg, pdf. V případě nejasností s kvalitou obrazových příloh se prosím obracejte na pana Luboše Langera na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
- Pokud zasíláte pozvánku v pdf či jpg, do kterého nelze vstupovat s korekturou, je potřeba provést jazykovou korekturu textu a pamatovat na to, že zmenšením na formát A6 se mohou stát příliš drobné texty nečitelné. Raději napište do letáku méně s odkazem na web a s uvedením základních údajů „co, kdy, kde“ větším písmem.
- Uveďte celá jména autorů (nikoliv se zkratkou křestního jména), či spoluautorů, tituly nejsou povinné, doporučujeme uvést kontaktní spojení a adresu pracoviště.

Uzávěrka:
Je až na vyjímky vždy k desátému každého měsíce, kromě letní měsíců a konce roku, kdy vycházejí dvojčísla. O následující uzávěrce budete informováni v tiráži (na třetí straně dole) každého bulletinu.
Neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku s předstihem na vámi pořádanou akci v následujícím měsíci po uzávěrce, u dvojčísel na akce pořádané v následujících dvou měsících. 
Pozvánky na akce konané v termínu před dokončením tisku bulletinu, zasílejte k vyvěšení na web paní Langerové, která je redaktorkou webu UNO-OK, na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
Pokud si sami nevíte s něčím rady, kontaktujte redaktora bulletinu Zdeňka Beila nebo Soňu Langerovou, rádi Vám poradíme či pomůžeme.

Seznam míst, kde lze získat bulletin, naleznete ZDE.