Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka na procvičovací víkend „Rešerše a základy psaní žádostí“

Autor: Redakce UNO. Středa 05. října 2011.

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové. Semináře jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o  praktické zkušenosti.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Rešerše finančních zdrojů"

Autor: Redakce UNO. Úterý 04. října 2011.

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

celý článek

 

Semináře pro NNO pracující s dětmi a mládeží

Autor: Redakce UNO. Pondělí 03. října 2011.

MŠMT upozorňuje na konání bezplatných seminářů pro nestátní neziskové organizace, které budou žádat o finanční podporu v rámci vyhlášených „Programů státní podpory práce s dětmi a mládeží pro nestátní neziskové organizace na léta 2011 - 2015".

celý článek

   

Zákon o sociálních službách sociální reforma 2012

Autor: Administrator. Úterý 20. září 2011.

Vzdělávací centrum MORAVA, si Vás dovoluje pozvat na akreditovaný seminář "Zákon o sociálních službách sociální reforma 2012",který se uskuteční 18. října 2011 v Brně od 9:00 hod.
místo konání : Dům odborových svazů, Malinovského nám. 4
Přednáší : JUDr. Eva Rážová –  MPSV ČR

celý článek

 

AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA ÚČTOVÁNÍ U PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ

Autor: Redakce UNO. Pondělí 19. září 2011.

Vzdělávací centrum MORAVA, si Vás dovoluje pozvat na akreditovaný seminář "Aktuální problematika účtování u příspěvkových organizací",který se uskuteční v úterý 4. října  2011 v Brně od 9:00 hod.

celý článek

   

Strana 33 z 40