Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Asociace NNO v ČR Vás zve na regionální seminář věnovaný tématu „sociální inovace“

Autor: Redakce UNO. Pátek 15. září 2017.

Read moreRegionální seminář „sociální inovace“ se koná 26. září 2017 od 10:00 do 15:00 hodin v prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc (Jungmannova 972/25, 779 00 Olomouc). Seminář poskytne pohled vybraných důležitých aktérů z prostředí České republiky na sociální inovace. Ukáže, co sociální inovace jsou, jak začít, jaké možnosti s sebou přinášejí, ale i úskalí, kterými prošli ti, kteří mají s touto oblastí již několikaleté zkušenosti. Podrobný program a další informace níže:

celý článek

 

Serendipity z.s. zve na seminář „Základy grafiky pro neziskovky“

Autor: Administrator. Pondělí 11. září 2017.

Plakát  Grafický kurz 2017 09 20Serendipity z.s. zve na jednodenní bezplatný seminář „Základy grafiky pro neziskovky“ v programech: Canva Picmonkey a jiné vychytávky. Workshop se koná ve středu 20. září v zasedací místnosti Olomouckého kraje (Jeremenkova 1191/40A Olomouc) od 10 do 16 hodin. Přihlášky zasílejte na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , maximální kapacita kurzu je 12 účastníků. PC si účastníci donesou vlastní. Podrobnosti naleznete ZDE.

 

Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s. pořádá akreditovaný vzdělávací program „Základy komunikace s osobami se sluchovým postižením“

Autor: Administrator. Pondělí 04. září 2017.

Read moreOblastní unie neslyšících Olomouc z.s. pořádá akreditovaný vzdělávací program „Základy komunikace s osobami se sluchovým postižením“ (číslo akreditace: MPSV - 2014/1458-PC/SP). Seminář se bude konat ve dvou termínech, a to 18. října 2017 a 8. listopadu vždy od 8 do 15 hodin v prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s., Jungmannova 972/25, 779 00 Olomouc. Účastnící obdrží výukové materiály a osvědčení o absolvování akreditovaného vzdělávacího programu.

celý článek

   

Olomoucký kraj zve žadatele dotačních programů na přípravné semináře

Autor: Administrator. Čtvrtek 17. srpna 2017.

Read moreOddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu Olomouckého kraje připravilo dva semináře pro žadatele dotačních programů, na kterých budou předány aktuální informace ohledně programů Mezinárodní visegrádský fond, programy Evropské územní spolupráceKomunitární programy EU.

celý článek

 

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery

Autor: Administrator. Úterý 15. srpna 2017.

Read moreAsociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery, který se koná v úterý 3. 10. 2017 od 10 do 13 hodin v prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s., Jungmannova 25. Obsahem setkání bude představení činnosti Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) a diskuze o aktuálních tématech, která se týkají neziskových organizací. Pozvání přijal pan senátor MUDr. Lumír Kantor, Ph.D. Přijďte říct, co může AVPO ČR udělat konkrétně pro Vás!

celý článek

   

Strana 9 z 40