Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Kandidáti do olomouckého zastupitelstva debatovali s neziskovkami

Autor: Marcela Vystrčilová. Úterý 30. září 2014.

Read moreOLOMOUC – První ze série debat zástupců neziskovek s kandidáty do komunálních voleb proběhla v pondělí 29. září vpodvečer v olomouckém Jazz Tibet Clubu. Pozvání Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) k diskusi na nezisková i jiná témata přijalo 9 lídrů či předních zástupců politických stran a hnutí z celkem 14 kandidujících subjektů.

Setkání s neziskovkami a možnost vyměnit si názory na aktuální témata, která zajímají občany Olomouce a zdejší občanskou společnost, si nenechali ujít úřadující primátor Martin Major (ODS), jeho náměstek Ladislav Šnevajs (KDU-ČSL) a člen rady města Aleš Jakubec (TOP09). Nováčky, kteří si brousí zuby na křesla zastupitelů, reprezentovali Petr Vejbor (SPO), Tomáš Sýkora (Úsvit), Pavel Grasse (ProOlomouc), Miroslav Žbánek (ANO2011), Zdeněk Králík (Koruna Česká) a Pavel Bednařík (Občané pro Olomouc). Diskusi moderoval Martin Režný z České debatní společnosti.

celý článek

 

e-Bulletin UNO 8-9/2014

Autor: Administrator. Pondělí 29. září 2014.

e-Bulletin-UNO-2014 08-09Vážení příznivci neziskového sektoru, právě vychází nové dojčíslo našeho e-Bulletinu UNO.

Dočtete se v něm proč UNO končí s Kotlíkem a předvolební debaty se stěhují do malých kaváren. Zjistíte co nám brání v podnikání.

Dále se vydáme s Malou liškou do Litvy, navštívíme netipický kostelík v horách a prozradíme, co pomáhá v boji s roztroušenou sklerózou.

Příjemné čtení přeje
redakce a předsednictvo UNO OK

   

Konference IOP a IROP: Úspěchy a nové cíle

Autor: Administrator. Pátek 26. září 2014.

Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci s městem Pardubice pořádá 24. září 2014 Konferenci IOP a IROP: Úspěchy a nové cíle.
Místo konání: Pardubice, Zastupitelský sál Magistrátu města Pardubice

Program konference naleznete ZDE.

   

PŘEDVOLEBNÍ DEBATA S LÍDRY STRAN A HNUTÍ KANDIDUJÍCÍCH DO ZASTUPITELSTVA

Autor: Administrator. Neděle 21. září 2014.

Read moreUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje zve zástupce neziskových organizací a širokou veřejnost na tradiční PŘEDVOLEBNÍ DEBATU S LÍDRY STRAN A HNUTÍ KANDIDUJÍCÍCH DO ZASTUPITELSTVA a to:

- v pondělí 29. září 2014 od 16:30 hodin do Jazz Tibet Clubu, Sokolská 48, Olomouc

- ve čtvrtek 30. září 2014 od 16:30 hodin do Kavárny Předměstí, Gen. Svobody 30, Šumperk

- ve středu 1. října 2014 od 16:30 hodin do Base camp cafébaru, Kainarova 13a, Přerov

- ve čtvrtek 2. října 2014 od 16:30 hodin do kavárny Ennea café & shop, Nám. Svobody 832/25, Jeseník

celý článek

   

Partnerská nabídka v program Kreativní Evropa

Autor: Administrator. Čtvrtek 18. září 2014.

IMAGINA je poradenská společnost se sídlem v regionu Marche v Itálii. Společnost hledá partnery pro projekt s názvem “Clip-cestovatelská zkušenost“, který hodlá financovat z prostředků programu Kreativní Evropa.

celý článek

   

Strana 23 z 84