Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Způsoby účtování a daně NNO

Autor: Administrator. Čtvrtek 01. května 2014.

Olomoucký kraj Vás zve na semináře „Způsoby účtování a daně NNO“ pod vedením Karla Malého

Místa konání:
• Šumperk (19. 5. 2014), zasedací místnost MěÚ, Jesenická 31 (vchod z ulice Rooseveltova)
• Jeseník (20. 5. 2014), zasedací místnost MěÚ, Masarykovo nám. 1
• Přerov (21. 5. 2014), Alfa handicap, nám. Svobody 5
• Olomouc (23. 5. 2014), zasedací místnost KÚOK č.320, Jeremenkova 40a

celý článek

 

e-Bulletin UNO 3/2014

Autor: Petra Klimková. Pátek 18. dubna 2014.

Read moreVážení příznivci neziskového sektoru, právě vyšlo další číslo našeho e-Bulletinu UNO. Pokud patříte k těm, kdo rádi vyrážejí na výlety, ale nechce se vám cestovat daleko do hor, možná vás poteší, že olomoucký klub přátel přírody Malá liška se chystá vyznačit výletní trasy hned za Olomoucí. Zdejší ZŠ Vejdovského spolu se společností Brailcom tvoří unikátní novinku, která bude znamenat revoluci ve vzdělávání zrakově handicapovaných dětí. Přečtěte si víc na stránkách našeho zpravodaje. Více také na www.uno-ok.cz nebo na fb UNO, staňte se našimi fanoušku a nic z novinek Vám již neunikne!

celý článek

   

Aktuálně z předsednictva krajské Unie neziskovek

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 17. dubna 2014.

Read moreČlenové předsednictva Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK), které zvolil její únorový krajský sněm, se poprvé v obměněné sestavě sešli ve čtvrtek 6. března. Zachovali tak tradici setkávání o prvním čtvrtku v měsíci a v tom pokračovali i v dubnu, kdy 3. 4. proběhlo další setkání. V obou případech nás ve svých prostorách v mrakodrapu u hlavního nádraží v Olomouci hostilo sdružení OK4EU. O čem se během těchto dvou schůzí předsednictva UNO OK jednalo a co se událo?

celý článek

   

Kulatý stůl pro NNO zaměřené na ekologii, environment a péči o krajinu

Autor: Administrator. Středa 16. dubna 2014.

Olomoucký kraj Vás zve na Kulatý stůl pro NNO zaměřené na ekologii, environment a péči o krajinu za účasti náměstka hejtmana Ing. Michala Symerského, Ing. Josefa Veselského a další hostů z odboru životního prostředí a zemědělství.

Kulatý stůl se koná ve středu 14. května od 10:30 – 12:30 hodin v zasedací místnosti č. 320 v budově Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a.
Přihlášky zasílejte na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

   

Vyhlášení programu CZ02 – Biodiverzita, monitoring a změna klimatu

Autor: Administrator. Pondělí 14. dubna 2014.

Dne 31. 3. 2014 vyhlásilo Ministerstvo financí jako Zprostředkovatel programu ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí první výzvu k předkládání žádostí o grant v programu CZ02 – Biodiverzita, monitoring a změna klimatu financovaného z EHP fondů 2009–2014.

Výzva je otevřena pro programové oblasti č. 2, 3 a 7 – „Biodiverzita a ekosystémové služby/ Monitorování a integrované plánování a kontrola v životním prostředí/ Adaptace na změnu klimatu.“ Částka alokovaná pro první  výzvu činí 341 332 419 Kč.

celý článek

   

Strana 30 z 84