Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře souvisejícími s evropskými dotacemi.

Autor: Administrator. Úterý 30. října 2012.

aktuálně vypsané semináře zabývají se tématy souvisejícími s evropskými dotacemi naleznete ZDE.

 

Návrh rejstříkového zákona

Autor: Administrator. Neděle 21. října 2012.

ZDE naleznete návrh rejstříkového zákona. Případné připomínky zasílejte do 22.10. na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

   

Venkovské noviny 8/2012

Autor: Administrator. Pondělí 15. října 2012.

Právě vyšlo nové číslo elektronického vydání Venkovských novin. Aktuální souhrn článků najdete ve vydání č. 8 říjen 2012 a je rovněž k dispozici ke stažení ZDE.

celý článek

   

Zájemci mohou žádat o finanční podporu v oblasti vzdělávání

Autor: Olomoucký kraj. Neděle 14. října 2012.

Olomoucký kraj vyhlašuje výzvy k předkládání žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v rámci čtyř globálních grantů (GG) zaměřených na vzdělávání v Olomouckém kraji. Žadatelé mohou projektové žádosti předkládat od 15. listopadu do 30. listopadu 2012 do 12:00 hod na adresu uvedenou ve výzvě.

celý článek

   

AKTIVNÍ V KAŽDÉM VĚKU VII.

Autor: Administrator. Čtvrtek 11. října 2012.

Aktivni-seminar"Fakulta tělesné kultury UPOL pořádá semináře s tematikou senioři a pohybové aktivity k Roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity." Více informací ZDE.

   

Strana 62 z 84