Svátek má Zbyšek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výběrová řízení pro osoby se zdravotním znevýhodněním

Autor: Redakce UNO. Úterý 14. srpna 2012.

Sociální firma Sofisofis, o.p.s., jejímž hlavním cílem je podpořit zaměstnávání osob se zdravotním znevýhodněním, hledá pro firmu pracovníky - osoby se zdravotním znevýhodněním - na obsazení následujících pozic: - ASISTENT/KA - KAMERAMAN A STŘIHAČ - STŘIHAČ A SPRÁVCE WEBU

celý článek

 

Projektový manažer roku 2012

Autor: Redakce UNO. Úterý 14. srpna 2012.

Společnost pro projektové řízení, o. s., jako hlavní odborný garant v oblasti projektového řízení v České republice, vyhlašuje ve spolupráci s vydavatelstvím Economia, a.s. soutěž „Projektový manažer roku 2012”.

Posláním soutěže je ocenit nejvýznamnější a nejúspěšnější projektové manažery, manažerky a samotné projekty ve veřejném, soukromém i neziskovém sektoru, napříč všemi odvětvími v České republice. Soutěž představí trendy projektového řízení a přinese aktuální obraz dění ve světě projektů.

celý článek

   

Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 02. srpna 2012.

V pátek 14. září 2012 od 18.00 hodin se v sále Reduta Moravské filharmonie Olomouc uskuteční finálový koncert 3. ročníku celostátního pěveckého festivalu pro handicapované talenty Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou.

celý článek

   

Ke každému ZPS 14 rozšíření pro domácnost ZDARMA

Autor: Redakce UNO. Neděle 29. července 2012.

Vážení příznivci fotografie,

ušetřete energii a čas při práci s fotkami z letních výletů - pořiďte si nejnovější verzi vašeho oblíbeného programu Zoner Photo Studio, která vám přinese vylepšenou správu fotoarchivu a zrychlení práce s fotografiemi o stovky procent.

celý článek

   

Pozvánka na setkání s novináři - hodnocení stavu občanské společnosti ČR

Autor: Redakce UNO. Středa 25. července 2012.

Read moreSrdečně Vás zveme na setkání s novináři, na kterém budou prezentovány výsledky zprávy o stavu českého občanského sektoru za rok 2011. Tu pro Americkou agenturu pro mezinárodní rozvoj (USAID) v České republice zpracovává obecně prospěšná společnost Neziskovky.cz. Setkání se uskuteční v úterý 31. července od 11.00 hod. v Americkém centru, Tržiště 13, Praha 1.

V průběhu setkání, které zahájí nová kulturní atašé Velvyslanectví USA paní Sherry Keneson-Hall, budou prezentovány výstupy hodnocení stavu českého občanského sektoru v roce 2011 i s tendencí jeho vývoje. Následovat bude panelová diskuze odborníků na neziskový sektor, do které se zapojí Oldřich Haičman (Charita ČR), Jiří Suchánek (Nadace OKD), Marcela Bergerová (Spiralis, o.s.), Petra Francová (Nová ekonomika, o.p.s.) a Marek Šedivý (Neziskovky.cz, AVPO).

celý článek

   

Strana 67 z 84