Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Přijďte se seznámit se světem nevidomých

Autor: Redakce UNO. Pondělí 12. října 2015.

Read moreSjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR – oblastní odbočka a Prodejna Tyflopomůcek, TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. a Tyfloservis, o.p.s. Olomouc pořádají u příležitosti Dne nevidomých v pátek 13. listopadu 2015 od 9:00 do 16:00 hodin v objektu I. P. Pavlova 69, Olomouc (v areálu Jalta) DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Zveme širokou veřejnost, žáky, studenty a pedagogy škol a obzvláště Vás, kdo špatně vidíte a nevíte si občas rady, jak řešit některé situace.

celý článek

 

Zapojíte se letos do projektu 72 hodin?

Autor: Administrator. Středa 23. září 2015.

Read moreVážení vedoucí, kamarádi, holky, kluci, připojíte se s kamarády, dětmi, kolegy, či rovnou s celým spolkem ke 4. ročníku dobrovolnického projektu 72 hodin? Vloni se zapojilo téměř 1.900 z vás ve 14 projektech. Překonáme letos hranici 2.000 zapojených hasičů? Letošní ročník se uskuteční v termínu 8. - 11. října, takže je nejvyšší čas na registraci vašich projektů. Své nápady můžete registrovat na webu www.72hodin.cz, můžete zde také pro sebe získat super projektové tričko zdarma a pro své kamarády jen za symbolických 30 Kč. V loňském roce se zapojilo přes 21 tisíc dobrovolníků v celé zemi a pracovali na téměř 450 projektech, letos se čísla doufejme opět posunou vzhůru.

celý článek

 

Hodiny pro rodiče - zvlášť pro mladé maminky

Autor: Administrator. Neděle 18. srpna 2013.

hodiny-pro-rodice-zari11., 18. a 25. září
Semináře začínají po cvičení pro rodiče a děti - vždy ve středu, od 10:30 hodin, jsou pro vás zdarma.
Lektorkou je psycholožka Mgr. Zuzana Staroštíková.
Prosíme o přihlášení.
   

Olomoučtí Přátelé přírody zvou na své lednové akce

Autor: Hynek Pečinka. Pondělí 07. ledna 2019.

Read moreOlomoučtí Přátelé přírody ze skupiny Malá liška zvou fajn lidi všech velikostí na své akce. Všechny akce jsou otevřené veřejnosti, předem se hlásit  musíte jen na kuchařský workshop a Lyžařský víkend. "Kdo se v prvním měsíci nového roku zúčastní celého našeho programu, bude se moci na konci ledna ohlédnout za šesti akcemi, na nichž s olomouckými Přáteli přírody bude 10 dní.

celý článek

 

Ryzáček, z.s. byl zařazen do projektu Nadace ČEZ „Pomáhej pohybem“. Pomoci Ryzáčku tak nyní můžete i vlastním aktivním pohybem

Autor: Administrator. Pondělí 12. června 2017.

Ryzáček zsRyzáček, z.s. byl zařazen do projektu Nadace ČEZ Pomáhej pohybem. Aplikace Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, na které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit. Stažením aplikace do svého chytrého telefonu a pohybem (chůzí, během, jízdou na kole a dalšími sporty) můžete pomoci získat co nejvyšší finanční podporu. Pojďte s námi pomoci Ryzáčkovi vyběhat, vychodit či vyjezdit co nejvíce bodů! Projekt bude do aktivního procesu získávání bodů zařazen v průběhu 14 dní. Projekt je zaměřen na hiporehabilitaci a na nákup krmiva a krmných doplňků pro koně, tedy pro ty členy týmu, bez kterých by aktivity spolku neměly smysl. Veškeré informace o projektu Pomáhej pohybem a o aplikaci najdete zde. Za Vaši případnou pomoc děkuje celý pracovní tým Ryzáčka, z.s.

   

Strana 20 z 83