Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

O putovní pohár starosty obce - Velký Týnec

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. července 2012.

velky-tynecSDH Velký Týnec srdečně zve na V. ročník soutěže v požárním sportu O putovní pohár starosty obce, který se koná 14. července 2012 od 14.00 hodin v Zámecké zahradě ve Velkém Týnci.

Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy.

Propozice na pozvánce ZDE

 

Květen a červen 2017 v Onko klubu Slunečnice Olomouc

Autor: Administrator. Pondělí 24. července 2017.

Read moreI měsíce květen a červen byly naplněny bohatými a různorodými činnostmi, do nichž se každá z nás, členek Onko klubu Slunečnice Olomouc, mohla zapojit. Vždyť jen sportovních aktivit, jako aqua aerobic, cvičení s hudbou, jóga, jsme se mohly zúčastnit dvakrát až čtyřikrát týdně. Členská schůze, konaná dne 4. května, byla mj. zaměřena na přípravu kytičkového dne, součástí byl i „blešák“. Místem červnových schůzí (stejně jako prosincových) je již tradičně restaurace Senimo. Jsou spojené s posezením a večeří. Letošní se uskutečnila 12. června. Výbor na ní zhodnotil činnost našeho klubu v prvním pololetí roku. Seznámil nás i s plánovanými akcemi v období od září do prosince letošního roku.

celý článek

 

Oslavy 130. výročí založení SDH Zdětín

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. července 2012.

ZdetinSDH Zdětín srdečně zve na oslavy 130. výročí založení hasičského sboru, které se uskuteční 21. července 2012 od 9.00 hodin.

   

Navštivte benefiční Bleší trh pro Sjednocenou organizaci nevidomých a slabozrakých

Autor: Administrator. Neděle 16. července 2017.

bleší trhBenefiční Bleší trh pro Sjednocenou organizaci nevidomých a slabozrakých se koná po celý měsíc červenec, denně kromě nedělí od 14:30 do 15:30. Společenství bratří kapucínů zapůjčilo prostory olomoucké odbočce SONS a pomáhá i při organizaci této benefiční akce. Bleší trh můžete navštívit v tajemném a zatím většině neznámém prostředí pod terasou kláštera kapucínů u kostela Zvěstování Panny Marie na Dolním náměstí v Olomouci. Oblastní Odbočka SONS získané finanční prostředky použije na obnovu a údržbu prostor, kde se těžce zrakově postižení setkávají a kde jim poskytuje odborné služby.

Máte doma věci, které jsou hezké, funkční a je Vám líto je jen tak vyhodit? Myslíte si, že by mohly ještě někomu udělat radost? Takové věci můžete nosit každý den před mší svatou, která začíná od 17:00 do sakristie výše zmíněného kostela nebo přímo do podzemí v době jeho otevření. Vstup naleznete z olomouckého Dolního náměstí vedle vchodu do kapucínského kostela. Pomáhat lze samozřejmě také tím, že si na trhu něco koupíte. Cenu předmětů, které si vyberete, určíte vy sami.

Pracovníci a členové Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. - Oblastní odbočky Olomouc se s Vámi rádi setkají též v prostorách na I. P. Pavlova 69, kde sídlí i další organizace pomáhající našim zrakově hendikepovaným občanům. Třeba právě Vy někoho takového znáte...

 

Noční pohárové soutěže v Medlově

Autor: Redakce UNO. Středa 11. července 2012.

znak-sdhSbor dobrovolných hasičů Medlov Vás srdečně zve na III.ročník noční pohárové soutěže hasičských družstev Memoriál Libora Válka „O putovní pohár senátora ing.Karla Korytáře “ v kategorii mužů a „O putovní pohár exstarosty Bohumíra Bergera“ v kategorii žen.

Soutěže se konají v sobotu 28.7. 2012 v 21:30 v Areálu SDH Medlov.

Propozice soutěží ZDE

   

Strana 58 z 83