Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Vánoční sbírka ve Středisku SOS

Autor: Administrator. Čtvrtek 28. listopadu 2019.

SOS vánoceS blížícím se adventem začínají i ve Středisku SOS pro vzájemnou pomoc občanů v Olomouci přípravy k uskutečnění projektu „Vánoce pro osamělé“, což znamená pro pracovníky střediska a ochotné dobrovolníky připravit vánoční balíčky. Tyto balíčky pak budou roznášet osamělým a nemocným seniorům a kromě této služby bude připraveno posezení na Štědrý den, kdy lidé bez rodinného zázemí stráví a prožijí alespoň částečně vánoční atmosféru klidu a pohody. Aby bylo možno tuto radost z dárků a pohoštění připravit, obracíme se na Vás s prosbou o pomoc, milí čtenáři těchto řádků, kdo můžete přispět ke zdaru tohoto záměru.

Přijímáme vánoční pečivo, cukroví, ovoce, čaje, trvanlivé potraviny a hygienické potřeby, avšak nejlépe do 18. prosince.  A to ve třech našich provozovnách – v Praskově 16 (nedaleko tramvajové zastávky U Bystřičky), v Kateřinské 10 (mezi tržnicí a Dolním náměstím) a ve Slovenské 8 (poblíž Galerie Moritz). Otevřeno je: v pondělí až pátek od 9 do 17, v sobotu od 8 do 12 hodin. Děkujeme!

Podrobnější info na: www.strediskosos.cz, kontaktní tel. 585 220 050.

 

Dětské centrum v Topolanech zve na den otevřených dveří

Autor: Redakce UNO. Pondělí 10. června 2019.

logo-dc90DC 90 o.p.s., Střední a Základní škola DC 90 s.r.o. a Dílny DC 90 o.p.s. pořádají DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Toto neformální setkání sponzorů, přátel a veřejnosti proběhne ve čtvrtek 20. června od 10.00 do 19.00 hodin v areálu DC 90, Nedbalova 36/27, Olomouc – Topolany. Připraven je bohatý a různorodý program: Prohlídky areálu, prodej výrobků, Městská policie Olomouc – laserová střelnice, vystoupení mažoretek, vystoupení šermířů z CMG Prostějov, vystoupení roztleskávaček – DDM Olomouc, AITEN GROUP, taneční kroužek DC 90, dramatický kroužek DC 90, soutěže, zábava, líčení kosmetikou Mary Kay...

Občerstvení zajištěno! Jste srdečně zváni! Více informací na www.dc90.cz. Autobusové spojení do Topolan - linka č. 26.

 

Přivítejte prázdniny s Vikýrkem

Autor: Administrator. Středa 20. června 2018.

Vikýrek logoBlíží se prázdniny, s nimi i vysvědčení a v Rodinném centru Vikýrek pro Vás připravili akci s názvem „Loučení s Vikýrkem“, kde Vaše děti za vysvědčení odměníme. Těšit se můžete na odpoledne plné her: vodní hrátky, miminkovské stanoviště, skákací hrady, občerstvení, sportovní stanoviště, diskotéku, relaxační chodníček, pěveckou soutěž a mnoho dalšího. Pozvánku na akci naleznete ZDE. Prázdninový program RC Vikýrek naleznete ZDE.

   

9. ročník „Setkání hasičů v rámci MAS Šternbersko“ čeká na Vaši účast

Autor: Redakce UNO. Pondělí 05. září 2016.

SDH Belkovice netradicneSbor dobrovolných hasičů Bělkovice-Lašťany si Vás dovoluje pozvat na 9. ročník „Setkání hasičů v rámci MAS Šternbersko“ - Netradiční hasičskou soutěž v upraveném požárním útoku o putovní pohár MAS Šternbersko, která se koná v sobotu 10. září 2016 od 10:00 na koupališti v Bělkovicích-Lašťanech. Soutěžit se bude v kategoriích mužů i žen. Startovné 100,- Kč, prezentace družstva do 9:45. Z časových důvodů počet družstev omezen, o změně počtu startujících rozhoduje pořadatel. Akce je podpořena SCLLD MAS Šternbersko a obcí Bělkovice-Lašťany. Soutěž finančně podpořil Olomoucký kraj. Podrobné informace k přihláškám a propozice soutěže ke stažení zde.

 

Alfa Handicap zve na Společenský večer

Autor: Administrator. Čtvrtek 22. října 2015.

150730164658489 DSC 8135Přerovský spolek Alfa handicap srdečně zve na Společenský večer,  který proběhne v sobotu 14. listopadu v Městském domě v Přerově. Večer bude zahájen už v 16 hodin, plánovaný konec v 21 hodin, připraven je pestrý program i občerstvení. Nebude chybět bohatá tombola, do které mohou přispět i účastníci. K dobré pohodě a tanci bude hrát hudební skupina PROFI-L. Vstupenka s místenkou stojí v předprodeji 100 Kč, na místě o dvacet víc.

Srdečně zvou členové výkonného výboru Alfa handicap Přerov

   

Strana 8 z 83